Овен

Нещата в личния ви живот може да не вървят толкова добре, колкото ви се иска, така че ще се наложи да положите повече усилия, за да засилите химията и топлотата между вас и партньора ви. Примирете се, че няма лесен успех.

Вслушвайте се в мнението на колегите ви, вместо да изнасяте лекции кое как се прави. Част от екипната работа е да правите компромиси, за да стигнете до една обща позиция. 

Внимавайте за измами с пари и фалшиви стоки, които са висококачествени реплики. Подлагайте всичко на съмнение, преди да платите за както и да било.

Телец

Ако сте широко скроени и искате да имате свобода с вашият партньор, то все пак трябва да си поставите някакви граници какво ви е позволено да правите. Звучи парадоксално, но е много вярно. Поговорете с партньора си за правилата и границите, които да спазвате взаимно. 

Вероятно, днес няма да сте много пестеливи със служебните консумативи, тъй като вие не плащате за тях. Опитайте се да си представите, че всичко, което ползвате на работното си място излиза от вашия джоб и ще разберете, че не бива да разхищавате. 

Запазете спокойствие и се възпрете от обикаляне по магазините, за да си спестите някои ненужни покупки, за които по-късно да съжалявате. Прекарайте повече време вкъщи, докато преминат някои ваши депресивни състояния.

Близнаци

Очакват ви радостни мигове и приятни преживявания с любимия ви човек. Не говорете за проблеми, работа и болести, за да не разваляте магията и добрата енергия помежду ви. 

Денят ви ще бъде много успешен и изключително ползотворен, особено, ако работите това, което обичате и ви доставя удоволствие. Действайте с усърдие и ще бъдете щедро възнаградени. 

Много държите на приятелите си и добрите ви отношения с тях, но с учудване ще разберете кои от тях са истински и кои фалшиви, водени от личните си интереси. Парите могат да бъдат решаващи за някои ваши познанства.

Рак

Трудно ще сте в добро настроение, ако партньорът ви не е в непосредствена близост до вас. Едва, когато любимият ви човек е до вас, ще сте в състояние да се забавлявате и усмихвате.

Вероятно, днес ще ви е трудно да взимате важни решения. Емоциите ви може силно да повлияят на работата ви, което да ви направи още по-нерешителни.

Може би, днес ще искате бързо да се измъкнете от финансовата каша, която сте забъркали. Фокусирайте се върху коригирането на допуснатите грешки и не позволявайте на чувството ви за вина, да ви направи още по-объркани.

Лъв

Запазете малко от вашата недостъпност и загадъчност, за да има известна тръпка за партньора ви. Покажете на любимия ви човек, че трябва да заслужи вниманието ви.

Ако вече сте постигнали една важна цел в кариерата и се чудите сега накъде да продължите, то не си давайте твърде дълга почивка, в която да лежите на лаврите си. Поставете си нова цел, която да следвате.

Финансовата диета, на която сте били подложени до момента, може да бъде развалена с гръм и трясък с едно свръхпазаруване. Опитайте се да не се взимате емоционални решения.

Дева

Разговорите с партньора ви ще са лесни, ако успеете да сте честни и искрени в думите си. Вашата искреност е застраховката ви за добри отношения.

Когато говорите в числа и проценти с вашите клиенти, то не бъдете прекалено конкретни и не давайте много подробности, ако не сте убедени в точните цифри. Запознайте с конкретни факти и проучвания, за да сте по-убедителни.

Ако не се чувствате комфортно с парите, които имате в момента, то може да изчакате ден-два, докато получите заплатата си и може да спокойно да излезете с приятели, без да се притеснявате за стойността на сметката.

Везни

Обърнете внимание както на вашето здраве, така и това на вашата половинка. Предложете на партньора си да тренирате заедно и приготвяйте здравословна храна богата на витамини.

Днес, може да сте доста ентусиазирани да се впуснете в нещо ново и изключително рисково, както се казва да скочите в дълбокото. Ако нямате план „Б“, то не предприемайте екстремни действия, тъй като може и да се провалите.

Колегите ви може да сърфират в интернет и социалните мрежи, търсейки страхотни оферти, изкушавайки ви и вие да си поръчате нещо. По-добре стойте далеч от онлайн покупките, тъй като нещата може да се окажат с доста по-ниско качество, отколкото на снимките.

Скорпион

Изявата на твърде много емоции и екстравагантност в това отношение, не е част от природата ви, но днес може да имате желание да споделите щастието си с вашият партньор, и да ви се иска да подскачате от радост.

Стойте повече на бюрото си и се фокусирайте върху работата с документация. Колкото по-заети сте, толкова по-малък ще бъде шанса да ви досаждат някои любопитни колеги.

Хубавата храна в луксозен ресторант си има своята цена, така че преценете дали си струва да си доставите това луксозно удоволствие. Половинката ви заслужава специално отношение, поне веднъж месечно.

Стрелец

Ако наистина обичате половинката си, ще я приемете такава каквато е без да искате да я променяте. Думите ви днес могат да се окажат най-добрата терапия за душевните рани на партньора ви.

Не влизайте в спорове с колегите ви, особено ако не знаете как точно да направите дадено нещо, което другите вече са правили десетки пъти. Бъдете максимални ясни в изказа си и бъдете готови да признаете, че има неща, които не са ви ясни.

Обмислете стопирането на бизнеса ви за някакъв ремонт или леко освежаване на работното ви място. След като отворите отново, ще сте благодарни за малките промени, които сте въвели, тъй като няма да останат незабелязани от клиентите ви.

Козирог

Не търсете постоянно одобрението на партньора ви. Проверете нивото си на привличане сред непознати хора и ще разберете, че сте много по-привлекателни отколкото си мислите.

Възможно е да изпаднете в трудност и да не успеете да се справите днес. Потърсете съдействие, и помолете някой ваш колега да ви помогне, за да работният си ангажимент.

Най-вероятно днес бюджетът ви ще е ограничен и малкото левчета, с които ще разполагате, ще ви накарат да се замислите как да харчите по-разумно следващият ви приход.

Водолей

Позволете на партньора ви да ви потопи в едни романтични, летни преживявания. В началото всичко може да ви се струва твърде сладникаво, но колкото повече се отпуснете, толкова повече ще започне да ви харесва, чувствайки се глезени и обичани.

Не се ядосвайте за някои малки проблеми в работата ви и дребни пропуски на някои ваши колеги. Всичко е поправимо и ще се оправи много бързо, стига да не драматизирате ситуацията.

Притесненията за финансовото ви състояние няма да ви подминат днес. Продължете да спазвате личните си финансови правила и се старайте да не прибягвате до спестяванията си или взимане на заеми.

Риби

Дайте си почивка от работата, за да се насладите на забавленията, които лятото предлага. Заразете партньора си с ентусиазмът, който имате, за да се откъснете всичко скучно и еднообразно.

Не се разпилявайте в твърде разнородни дейности в работата ви. Така само ще си изгубите времето, без да сте свършили нито една задача до край.

Очакват ви допълнителни финансови възнаграждения, които ще подобрят финансовият ви статус. Вземете тези дарове, плод на труда ви и се възползвайте от тях по най-добрият начин.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.