Навлизате в щастлива 2021 година. Периодът от февруари до май е времето, което чакате от дълго време насам. Предстоящите дела ще бъдат завършени. Ще срещнете влиятелни хора, които ще помогнат за подобряване на цялостната ви финансова стратегия. Повечето време от годината ще бъде благоприятно за вас по отношение на финансите. Избягвайте да давате пари на заем през април, май и юни. Април, май, юли и декември ще бъдат добри месеци за вас като цяло.

Това ще бъде годината, през която всичко ще върви по желан от вас план. Ще успеете да привлечете сродна душа, в случай че сте самотни. Може да очаквате добри взаимоотношения в брачният си живот. Месец септември може да се окаже впечатлителен за влюбените двойки. Отдаването на уважение и обич към партньора ви в живота ще бъде от голяма полза.

Месеците март и декември ще са добри за закупуване на нов офис или жилище. Годината ще е добра за въпроси, свързани с финансите. Не се притеснявайте от проблеми, свързани с разходите, тъй като имате шанс за повече благоденствие. Онези от вас които са свързани с продажбите, могат да получат задоволителни резултати. Ще можете да развиете добри и интересни взаимоотношения с хора от бизнеса.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.