Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката "Скритите послания с  Красимир Куртев“! В поредното издание ще ви представя темата  за телефонния вампиризъм.

Новите технологии създадоха още един опасен вампиризъм - телефонният, пише д-р Александър Александрович.Телефонният вампир говори денонощно по телефона. Той изпитва удоволствие да позвъни, за да “сподели” своите проблеми, да излее върху вас (чрез своят мобилен) поредната порция от познатите ви до болка негови истории и проблеми. Обикновено телефонният вампир е ваш роднина, приятел или “добър” колега.

Освен че говоренето по телефона е негов навик, още по-неприятно е това, че вампирът звъни в най-неподходящото време, когато си почивате или имате ангажименти.

В обаждането му няма и частица случайност. Целта на вампира е волно или не, да ви подразни, да ви изнерви и да ви ядоса. Той говори без да прекъсва, така че да не можете да вземете думата.

Вампирът държи телефонната слушалка и усеща как вашата сила преминава към него, как тя се разтоварва и как вие се превръщате в негово кошче за душевни отпадъци. Контактувайки с телефонен вампир, неволно започвате да проявявате прекомерна раздразнителност, а след това, попадайки в потока на негативните емоции губите  самоконтрол, което на свой ред води до загуба на енергия.

Вампирът изхвърля от себе си натрупалите се тежки енергии и разбира се, му олеква. Той добре знае, че невидимата струйка на вашата психическа енергия ще премине към него и ще го зареди. При това географските разстояния нямат никакво значение. Гласът на телефонния вампир може да ви взриви, където и да се намирате, на каквото и да е разстояние от него.

По правило след контакт с енергиен вампир възниква усещането за пълна загуба на жизнените сили и доброто настроение, а в душата се загнездва чувството на пустота. След като нанесе своя енергиен удар вампирът от телефонната слушалка се успокоява, започва да се чувства пълноценен и доволен от себе си. Натрупалото се психическо напрежение и енергиен глад са изчезнали! - допълва доктор Александрович.

Моят съвет е, по възможност да избягвате дългите разговори изпълнени със здравословни проблеми, семейни драми, работни саги и прочие, и прочие енергийни отпадъци, които се разлагат във вашата психика, а от там нанасят жестоки увреждания върху вашите органи. Най-важното е да се предпазите от агресивната жажда на телефоните вампири.