Благотворителната кампания Glamour Detox your wardrobe ще се проведе на 14 и 15 април от 11 до 19 часа в Мол Марково тепе. Тя ще бъде осъществена със специалната подкрепа на Българския червен кръст, който ще се погрижи за огромното количество събрани дрехи в помощ на хора, които не могат да си ги позволят.

Усмихнати и чевръсти момичета с розови фланелки, приятни изненади и много настроение ще посрещнат всички активни пловдивчани и гости на града, решили да подкрепят инициативата. Миналата година, когато в Пловдив за първи път беше организирано събитието Detox Your Wardrobe, се събраха стотици дрехи, поставени в розови чувалчета, които отпътуваха към своите нови притежатели. А дарителите се насладиха на шеметно пазаруване в магазините на Мол Марково тепе. Като резултат от това пловдивчани "детоксикираха" цели 2 тона дрехи за благотворителност!

Тази година всеки, който се включи в кампанията, не само ще обнови гардероба си, но и ще участва в томболата за 3 гифт карти за пазаруване в Мол Марково тепе на стойност 50 лева, 6 гифт карти на стойност 30 лева, 2 шестмесечни абонамента за списание Glamour и 3 комплекта по 3 маски на Nivea от серията DETOX. Пазаруването наистина ще е шеметно!

Дарете старите си дрехи и грабнете талони за намаление в най-хитовите магазини на Мол Марково тепе! Включете се в събитието Detox Your Wardrobe на 14 и 15 април и подкрепете хора в неравностойно положение, канят организаторите.

Ето какви събития предлага афишът на Пловдив на 14 април: