15-годишната пловдивска певица Мирослава Тодорова направи фурор в телевизионното състезание X Factor. Тя се представи блестящо и си спечели място в отбора на Саня. 

Въпреки, че е под прага от 16 години, Мирослава продължи напред. Нейният бъдещ ментор припомни, че Кристиян Костов, който представи блестящо България на Евровизия, също е бил в нейния отбор в шоуто и отново е бил под възрастовия праг. 

Предишния път Мирослава спечели единодушните овации на журито и вдигна на крака публиката в популярното шоу. Мира изпълни блестящо с авторски стил и силна емоция песента „Why don't you do right” на Пеги Лий.

„Браво, Мирослава! Само за едно нещо ме послушай и ще бъдеш брилянтна. Бъди себе си и тогава ще бъдеш страхотна и след пет години ще бъдеш една от най-фантастичните джазови звезди на България”, възкликна певицата Хилда Казасян.

„Ако 15-годишните звезди в нашата страна са като теб, България скоро ще бъде една велика нация”, похвали я и друг от журито -  Велизар Соколов-Заки. Рапърът Криско отбеляза, че Мирослава е определено е надраснала своите връстници и по погледа й личи, че е по-мъдър човек. „Ти плуваше заедно с музиката, ти беше част от музиката, която изпълняваш. Възхитен съм”, заяви и Любо Киров.

„Джазът е магия, която кара хората да чувстват повече, да дават повече, да се радват повече”, каза Мирослава, която е възпитаник на пловдивската музикална школа „Арт Войс Център”. Талантливата певица допълни, че се възхищава на класиците като Франк Синатра, Ела Фицджералд, Луис Армстронг и други.

15-годишната девойка сподели, че сама се е запалила по този музикален стил. „Джазът е една малка вратичка, която ти отваря един огромен свят, в който си безтегловен, обаче се носиш върху всяка нота”, отбеляза Мира. „Искам да правя това до края на живота си”, категоричната бе младата пловдивчанка. 

Фурор направиха и четирите красиви и талантливи пловдивчанки от групата 4 MAGIC