Не само жури и публика са възхитени от 4-те пловдивски момичета, участнички в музикалния формат Х Фактор. Официалният сайт на конкурса Евровизия пусна специален материал за пловдивчанките от групата 4 Magic и изявата им в състезанието. Авторът на материала Йън Фоуел припомня, че част от талантливите момичета са участвали в различни етапи от музикалната си кариера в надпреварата за детската Евровизия.

Елеонора изпя „Нека сме различни” през 2016 г. по време на националната селекция за конкурса. Тя изпълни и песента на Анастейша „Not That Kind” по време на същото състезание. Авторът е поместил клипове с изпълненията на Елеонора и останалите момичета от групата – Валентина Никова, Никол Канева и Елия Тодорова. Той припомня, че и Валя и Никол също са участвали в надпреварата за участие в детската Евровизия. През 2016 и 2015 г.

Пожелаваме на всички момичето от 4 Magic късмет в Х Фактор, завършва Йън Фоуел. Eкипът на TrafficNews.bg се присъединява към пожеланието и даже ще си позволи едно пророчество: 4 Magic ще стигне до финал!

Ето и страхотната песен на четирите прекрасни пловдивчанки: