Скандалните Елисавета, Красимира и Оля от култовия формат "Три жени на микрофона" ще представят за пръв и единствен път в Пловдив авторския си спектакъл “Добрата, Лошата и Красимира“.

Събитието е част от проекта “Театър в Клуба“ и ще се проведе на 29.02 от 20:00ч. в известния клуб W Garden в град Пловдив. Трите дами, популярни като "кралиците на стендъпа" ще представят за пръв и единствен път в града на седемте тепета колоритния си авторски спектакъл. 

Елисавета, Красимира и Оля разбиха стереотипите за стендъп в България и разпродадоха два пъти цялата зала 1 на НДК. Авторският им спектакъл – „Добрата, Лошата и Красимира“, който беше 4 пъти разпродаден на премиера в София, ще стъпи за първи път на пловдивска сцена и само веднъж, тъй като това е основната му концепция – веднъж и никога повече!

Режисьор е носителят на Аскеер - Стоян Радев, който е режисирал едни от най-успешните проекти на Мариус Куркински и Камен Донев. В спектакъла, Оля Малинова, Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова говорят без цензура и задръжки за секса, семейството, ролята на жената в българското общество и други злободневни теми, които ще разтърсят и докоснат присъстващите. Билети може да намерите в бензиностанции ОМВ, книжарници Ориндж, касата пред Община Пловдив, както и онлайн в мрежата на eventim.bg

За театър в клуба

„Три жени на микрофона“ е първия комедиен формат, с който  пиар и продуцентска компания Plovdiwood Ent.  и един от най-популярните клубове в Пловдив - W Garden ще стартират съвместния им проект „Театър в клуба”.  Комедийните спектакли и stand up артисти превземат все повече клубната сцена у нас и поради това те се обединяват, за да създадат алтернативна сцена, както за любителите на комедийния жанр, така и за гостуващите артисти в града под тепетата.

Кои са Елисавета, Красимира и Оля?

Красимира Хаджииванова ( Красита) е блогър и автор на блога krasitta.com, който Гери от кутията издаде като книга миналата година. Съсобтственик е в най-голямата платформа за родителство Майко Мила. Номер 11 в списъка на Българските инфлуенсъри.

Елисавета Белобрадова, известна като Летящата Козила Ерато е първа сред жените инфлуенсърки, 6-та в България, но всички преди нея са или министър-председатели или журналисти с огромна аудитория. Тя е самосъздала се инфлуенсърка от зората на фейсбука, без тв предаване или собствена медия. Съсобственик е в Майко Мила, както и основател на Каузата Оле мале.

Двете спечелиха "Жена на годината" в категория "Интернет", както и Промяната по Нова телевизия. Автори са на много книги. 

Оля Малинова е съсобственик в Трастена - първото малиново вино в България. През 2019 печели награда за бранд мениджър на годината в категория вино, а марката беше отличена с "Любима марка на потребителите" в класацията "My love marks". Оля е предприемач, обича да пише за вино и е автор в сайта "майко мила", "goguide" и имах рубрика в Ladyzone на BTV.

Била е лектор в TEDx, WEBIT, сто конференции за ecommerce, дигитален маркетинг и каквото се сетите свързано с реклама. Имала е собствена агенция, била е Маркетинг Директор на корпорация в продължение на 10 години. Обиколила е света!