Момичетата от 4 Magic, които спечелиха музикалния формат X Factor ще се срещнат днес с кмета на Пловдив Иван Тотев и заместник-кмета по култура Александър Държиков. С Елеонора Иванова, Валентина Никова, Никол Канева и Елия Тодорова ще бъде и Румяна Иванова - музикален педагог и създател на школата "Арт Войс Център".

Женската банда 4 Magic спечели българския X Factor! Групата на Елеонора, Валентина, Никол и Елия впечатли журито и публиката с разнообразните песни и стилове, написа журналистът Йън Фоуел от екипа на песенния конкурс Евровизия.

В публикацията, която е придружена с клипове с изпълненията на талантливите пловдивски момичета, се припомня, че квартетът е успял да се наложи и придобива все по-голяма популярност.

Елеонора, Валентина и Никол бяха част от българската селекция на „Евровизия”. Сега четирите момичета, включително и Елия, се утвърдиха като успешна група и, сигурен съм, ще чуваме още повече за тях в бъдеще, отбелязва Фоуел.

Към публикацията са поместени изпълненията на пловдивчанките от финала на X Factor - „Вечерай, Радо”, „Feeling Good” от Нина Симоне и „Set Fire To The Rain” от Адел.