Около 600 души на Античния в Пловдив в момента аплодират великолепните изпълнения на емблематичната четворка ABBA. Пловдивчани и гостите на града имат уникалната възможност да преживеят отново магията на скандинавската група в двучасов лайв, посветен на 45-годишната музикална история на ABBA. 

Легендарните изпълнители започнаха с вечната класика Take a Chance on Me. По време на изпълнението на I do, I do... на сцената излезе легендарният саксофонист на великата АВВА Улф Андерсон. Хората по трибуните го посрещнаха на крака.

Вече 17 години Шоуто на ABBA обикаля сцените по света и обира овациите на публиката, а сега феновете на емблематичната четворка у нас също имат повод да бъдат щастливи.

Двучасов лайв с парчетата на ABBA - това ни очаква на този трибют в изпълнение на шведската група Waterloo и Националния симфоничен оркестър на Лондон. Режисьор на спектакъла е Матю Фрийман, а гост-музикант е легендарният саксофонист на оригиналната банда - Улф Андерсон.

През 1974 година в Брайтън, Англия песента „Waterloo“ печели престижния конкурс „Евровизия“. От този момент започва историята на шведската група ABBA. През следващите десетилетия те се превръщат в най-продаваната поп група в историята на света. Нареждат се по успех веднага след легендите от „Бийтълс“. 

С близо 700 концерта в над 40 държави и повече от 2 000 000 продадени билети в цял свят „Шоуто на ABBA“ привлича хиляди нови почитатели на легендарната поп група.

Шведската група „Waterloo“ и Националния симфоничен оркестър на Лондон, които изпълняват песните в „Шоуто на ABBA“, съчетават модерна визия и ефекти с великите хитове.