
Необходими продукти:
- чушки - 100 бр.
- оцет - 1 ч.ч.
- олио - 1 ч.ч.
- захар - 1 ч.ч.
- мед - 1 ч.ч.
- сол
Начин на приготвяне:
Подправките се сместват. Така получената марината не се вари. С нея се заливат в подходящ съд, предварително опечените и обелени чушки. Залетите чушки престояват така 2 часа.
Нареждат се в буркани с върховете нагоре, разпределя им се маринатата и се запечатват.
Стерилизират се 5 минути.
Изпрати на приятел:
Още от категорията

Как да си направим вкусен десерт: Панакота с кафе
22.04.25 01:29
5404

Вкусни морковени мъфини без захар
22.04.25 01:29
1512

Рецепти за неделния ден: От закуска до вечеря
22.04.25 01:29
3505