Необходими продукти:
- чушки - 100 бр.
- оцет - 1 ч.ч.
- олио - 1 ч.ч.
- захар - 1 ч.ч.
- мед - 1 ч.ч.
- сол
Начин на приготвяне:
Подправките се сместват. Така получената марината не се вари. С нея се заливат в подходящ съд, предварително опечените и обелени чушки. Залетите чушки престояват така 2 часа.
Нареждат се в буркани с върховете нагоре, разпределя им се маринатата и се запечатват.
Стерилизират се 5 минути.
Изпрати на приятел:
Още от категорията
Есенна рецепта за спагети със сос от тиква
22.11.24 04:16
480
Православната църква почита днес Свети Мартин
22.11.24 04:16
1334
Рецепта за вкусни сладки с ябълки и канела
22.11.24 04:16
13889