
Необходими продукти:
- чушки - 100 бр.
- оцет - 1 ч.ч.
- олио - 1 ч.ч.
- захар - 1 ч.ч.
- мед - 1 ч.ч.
- сол
Начин на приготвяне:
Подправките се сместват. Така получената марината не се вари. С нея се заливат в подходящ съд, предварително опечените и обелени чушки. Залетите чушки престояват така 2 часа.
Нареждат се в буркани с върховете нагоре, разпределя им се маринатата и се запечатват.
Стерилизират се 5 минути.
Изпрати на приятел:
Акценти

Белият дом потвърди: САЩ спират военната помощ за Украйна
04.03.25 09:58
2396




Премиерът свиква Съвета по сигурността
04.03.25 09:58
1280



Пловдивчанин снима най-голямото събиране в човешката история
04.03.25 09:58
9495

Съединение отбеляза 3 март по впечатляващ начин
04.03.25 09:58
10384