 
                  
Необходими продукти:
- чушки - 100 бр.
- оцет - 1 ч.ч.
- олио - 1 ч.ч.
- захар - 1 ч.ч.
- мед - 1 ч.ч.
- сол
Начин на приготвяне:
Подправките се сместват. Така получената марината не се вари. С нея се заливат в подходящ съд, предварително опечените и обелени чушки. Залетите чушки престояват така 2 часа.
Нареждат се в буркани с върховете нагоре, разпределя им се маринатата и се запечатват.
Стерилизират се 5 минути.
              Изпрати на приятел:
                
              
            
               
    
          Още от категорията
Виж всички 
            
              Екзотична салата с пилешко и плодове
                  
                    
                       25.10.25 23:15
                    
                    
                      
                        
                        316
                      
                    
                
            
 
              
              Рецепта за пухкав мраморен кекс с масло
                  
                    
                       19.10.25 23:45
                    
                    
                      
                        
                        23973
                      
                    
                
               
              
              Кулинарно вдъхновение: Богата есенна супа с картофи и гъби
                  
                    
                       13.10.25 23:15
                    
                    
                      
                        
                        3323
                      
                    
                
               
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                   
                   
                   
                  