
Необходими продукти:
- чушки - 100 бр.
- оцет - 1 ч.ч.
- олио - 1 ч.ч.
- захар - 1 ч.ч.
- мед - 1 ч.ч.
- сол
Начин на приготвяне:
Подправките се сместват. Така получената марината не се вари. С нея се заливат в подходящ съд, предварително опечените и обелени чушки. Залетите чушки престояват така 2 часа.
Нареждат се в буркани с върховете нагоре, разпределя им се маринатата и се запечатват.
Стерилизират се 5 минути.
Изпрати на приятел:
Още от категорията

Рецепта за хрупкава ягодова пита
13.05.25 11:47
6483

Как лесно да си приготвим крокети със сирена
13.05.25 11:47
5677

Как да си направим вкусен десерт: Панакота с кафе
13.05.25 11:47
5603
Акценти






Нов шеф поема Второ РУ в Пловдив
13.05.25 11:47
24759



Започна кандидатстването за прием в първи клас в Пловдив
13.05.25 11:47
574