Необходими продукти:
- чушки - 100 бр.
- оцет - 1 ч.ч.
- олио - 1 ч.ч.
- захар - 1 ч.ч.
- мед - 1 ч.ч.
- сол
Начин на приготвяне:
Подправките се сместват. Така получената марината не се вари. С нея се заливат в подходящ съд, предварително опечените и обелени чушки. Залетите чушки престояват така 2 часа.
Нареждат се в буркани с върховете нагоре, разпределя им се маринатата и се запечатват.
Стерилизират се 5 минути.
Изпрати на приятел:
Още от категорията
Виж всички
Рецепта за зеленчукова супа с тиква против вируси и грип
16.11.25 23:45
1606
Нетрадиционна рецепта за хляб от броколи
12.11.25 23:45
474
Как да си приготвим шоколадова торта без захар и печене
08.11.25 23:15
18062