Необходими продукти:
- чушки - 100 бр.
- оцет - 1 ч.ч.
- олио - 1 ч.ч.
- захар - 1 ч.ч.
- мед - 1 ч.ч.
- сол
Начин на приготвяне:
Подправките се сместват. Така получената марината не се вари. С нея се заливат в подходящ съд, предварително опечените и обелени чушки. Залетите чушки престояват така 2 часа.
Нареждат се в буркани с върховете нагоре, разпределя им се маринатата и се запечатват.
Стерилизират се 5 минути.
Изпрати на приятел:
Още от категорията
Сочно шоколадово брауни с ганаш
22.12.24 13:42
14603
Здравословна рецепта: Бананови бисквити без захар
22.12.24 13:42
13703
Есенна рецепта за спагети със сос от тиква
22.12.24 13:42
790
Акценти
Километрични опашки към хижа Здравец
22.12.24 13:42
1183
Почина бившият играч на ЦСКА Мартин Дечев
22.12.24 13:42
13129
Втори гребен канал? Не, това е пробивът на Централна гара
22.12.24 13:42
21796