
Необходими продукти:
- чушки - 100 бр.
- оцет - 1 ч.ч.
- олио - 1 ч.ч.
- захар - 1 ч.ч.
- мед - 1 ч.ч.
- сол
Начин на приготвяне:
Подправките се сместват. Така получената марината не се вари. С нея се заливат в подходящ съд, предварително опечените и обелени чушки. Залетите чушки престояват така 2 часа.
Нареждат се в буркани с върховете нагоре, разпределя им се маринатата и се запечатват.
Стерилизират се 5 минути.
Изпрати на приятел:
Още от категорията

Лесна и вкусна рецепта за бисквитена торта с тахан халва
04.07.25 23:14
4921

Солен кекс с тиквички - приготвя се бързо и лесно
28.06.25 23:30
6000

Как да си приготвим енергийни бонбони без захар
05.06.25 23:15
1601
Акценти

Брутална агресия сред младежи на Слънчев бряг
05.07.25 15:09
10905

Тодор Неделев се завръща в Ботев Пловдив
05.07.25 13:15
5575






