Любовна тройка разигра истински екшън в каравана до блок 5 в бургаския ж.к. „Изгрев” посред нощ. 34-годишната Яна, нейният интимен приятел и техен общ познат пили стабилно алкохол, като през това време отношенията им били поносими. Гаджето на Яна обаче не издържал на солидната почерпка и потънал в дълбок алкохолен сън.

Окрилен от погълнатите питиета и от безпаметното състояние на приятеля си, у Димитър започнали да се пробуждат сексуални мераци към неговата любима, съобщи Флагман.бг. Той до такава степен се увлякъл, че не приемал отказа на Яна да му задоволи желанията.

„Ку*рво, направи ми свирка”, крещял загорелият мъж и дърпал жената към себе си. За да се защити и да спре атаките на пияния мераклия, Яна се огледала за подходящ предмет, с който да го удари. Напипала въдица, случайно поставена във въпросната каравана и замахнала срещу него.

От удара обаче кукичката на въдицата се забила в ръката на мъжа, което още повече го озверило. От гняв той хванал намиращата се наблизо тесла и я стоварил с тъпата й страна върху главата на жената.

Инцидентът по чудо се разминал без жертви и без сериозни телесни увреждания. Потърпевшата Яна подала два дни след него жалба в полицията, явно изчаквайки да отминат алкохолните пари у тримата купонджии.

TrafficNews.bg