Днес започва делото за двойното убийство в столичния квартал „Надежда“. В края на октомври 2018 г. Викторио Александров простреля смъртоносно приятелката си, а часове по-късно – и едногодишната им дъщеря.

Версията на Александров в първите дни беше, че няма никакъв спомен за убийствата. Очаква се днес да бъдат разпитани свидетели и да бъдат изнесени нови факти

Близките на жертвите искат доживотен затвор за Александров.

Кървавата трагедия на 29 октомври 2018 година се разигра в жилището на Викторио и Дарина в столичния  квартал "Надежда". След фаталния изстрел в майката на детето му Александров взима едногодишната Никол и си хваща такси. С пистолет в ръка принуждава шофьора да го вози без посока по улиците, докато детето се къса от рев. 

Когато в крайна сметка слиза от колата прострелва дъщеря си и прави неуспешен опит за самоубийство. Съдейки по показанията на таксиметровия шофьор Викторио не е давал признаци, че планира да нарани дъщеря си, но е имал намерение да се самоубие. Александров е намерен заедно с детето си на бензиностанция край Горни Богров. Детето е с прострелна рана и няколко часа по-късно издъхва в болницата, а убиецът остава без опасност за живота, куршумът само го одрасква по лицето.

До фаталния край на Никол и Дарина се стига след година на тормоз, заплахи и изнудване. Младата майка е била притискана да прехвърли жилището, което наследява от баба си, на Викторио. Натискът започва още в родилното, веднага след като се ражда дъщеричката им, разкриват близки на убитата Дари. 

В седмицата преди убийството Викторио е помолен за пореден път от Дарина да напусне апартамента заради психическия тормоз, който й налага. Той е забранявал на младата майка комуникацията с приятелки, както и да прекарва време със собствените си родители.