За трети път: Шефът на бар "Силикон" иска вкъщи

Отново магистратите порязаха мераците му

Пловдив
07.07.2020 21:00 25343 3
За трети път: Шефът на бар

Собственикът на  пловдивския еротичнен  бар "Силикон" - Димитър Донов за трети път обжалва наложената му мярка за неотклонение „задържане под стража” в по-лека такава.

Бизнесменът се е изправил за пореден път пред магистратите от Районен съд в четвъртък с искане да се прибере у дома, научи TrafficNews.

Припомняме, че Донов, управителя на заведението Николай Димитров и Алит Алит от Варна, бяха арестувани при зрелищна акция в края на февруари на пловдивската полиция в обекта посред "разгорещен" купон. Гостите и персонала на бара бяха натръшкани на земята. Самият Донов е категоричен, че обвиненията са скалъпени, а операцията е поръчка на конкуренти в бизнеса.

Според данни от дознанието в заведението се е развивал успешен бизнес с платена любов. Твърди се още, че помещения от заведението са били предоставяни за отдаване на сексуслуги срещу заплащане. Работното обвинение включва и набиране на жени за разврат. 

За трети път Донов и управителя на заведението Николай Димитров депозират жалби до Районен съд с искания да се приберат у дома. И двете молби обаче са оставени без уважение. Надеждата обаче умира последна – Донов и Димитров ще обжалва решението в Окръжен съд още тази седмица.

Сексскандал в клуб "Силикон"! Арестувани са собственикът и още трима души

Напишете коментар
Вашите коментари през Trafficnews.bg
3 Коментара
Сортирай по
коментар

Да изгният 19:19, 11.07.2020

Там

Oтговора0
коментар

klient 08:51, 08.07.2020

нееее не ми барайте силикона

Oтговора0
коментар

сам в къщи 21:40, 07.07.2020

при мама

Oтговора0
Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина