Тодор Чалъков, по известен като Тошо Куката отново привлече медийното внимание към себе си, публикувайки в социалните мрежи скандални твърдения как е изнудван и получава заплахи за убийство. Пред TrafficNews той разказа, че се чувства застрашен и се притеснява за живота си, като изпрати видео клип на който се вижда как мъж с име Христо Киряков му отправя послание за саморазправя във видимо нетрезво състояние. По думите на Куката това не е единственият клип с който разполага, относно намеренията на въпросния мъж към него.

„Ако те видя още един път в Пловдив ти приключваш с твоя живот”, говори Киряков в клипа. После добавя, че въпреки, че е под въздействие на алкохол и наркотици му казва сериозно, че ще го убие, като дори ще има алиби, за да не го свържат с него.

По думите на Куката въпросният Киряков, или както му викат Киряка, не за първи път го заплашва, като през последните месеци се е опитал да го изнудва за пари и дори е повредил колата му. Заплахите идват в момент, в който Тошо Куката е подсъдим заедно с Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и Петко Караилиев – Чеченеца, заради скандалния клип в пловдивски мол, при който развеждат на каишка Денислав, за който се твърди, че е със специални образователни потребност.

Относно изнудването и заплахите за убийство Тошо Куката разказа пред медията ни, че в началото на седмицата е сезирал полицията и прокуратурата и се надява да бъдат предприети действия от тяхна страна, преди въпросният човек да му навреди по някакъв начин.

Междувременно тази седмица трябваше да се проведе и разпоредително заседание в Пловдивския районен съд по делото за скандалния клип в мола. То обаче пропадна, заради служебна ангажираност на един от адвокатите на обвиняемите. Това стана причина за второ поредно отлагане на делото срещу инфлуенсърите. Следващият опит да бъдя даден старт на процеса ще е на 17 октомври.

Припомняме, че още на първото заседание Тик Ток звездите заявиха, че не се чувстват виновни и няма да признаят вината си за престъплението в което са обвинени.

Делото срещу Чеченеца, Куката и Емили пропадна ВИДЕОВ съдебната зала не присъстваха адвокатите на Даниел Йорданов и Тодор Чалъков

Куката, Чеченеца и Емили пред TrafficNews: Бяхме изнудвани и заплашвани след клипа ВИДЕОИнфлуенсърите разказаха тяхната гледна и споделиха подробности от престоя си в ареста и след него