Шофьор е  блъснал 13-годишен пешеходец вчера в Пловдив и избягъл. Инцидентът станал към 16 часа на бул. “Христо Ботев”. Докато тийнейджърът пресичал пътното платно бил ударен от моторно превозно средство, чийто шофьор напуснал местопроизшествието. Момчето е прегледано в болница и освободено за домашно лечение. Полицията издирва беглецът. Двама пешеходци са били ранени при катастрофи вчера. Около 20.30 часа на кръстовище между булевард “Съединение” и бул. “Освобождение” в Пловдив 40-годишна жена била блъсната от лек автомобил “Нисан”, управляван от 44-годишен жител на града. Пострадалата пловдивчанка е настанена в болница с фрактура на крака, взета й е кръвна проба. Няма данни за употреба на алкохол от страна на водача.

Същият ден към 8 часа на ул. “Парчевич” в Карлово “Рено”, управлявано от 34-годишен мъж от града, ударил 88-годишен пенсионер, който се движил на пътното платно. Пострадалият е хоспитализиран в Пловдив със счупена ръка. Шофьорът е тестван за алкохол, резултатът е отрицателен. Продължава работата по изясняване на обстоятелствата около настъпилото произшествие. 

Пиян шофьор предизвика катастрофа вчера на пътя между Пловдив и Карлово. Пътният инцидент настъпил около 16 часа в района на село Горна Махала. Лек автомобил “Форд”, управляван от Н.П. /43 г./ от Карлово, не спазил дистанция и блъснал отзад  “Фолксваген”, който в резултат на удара излязъл вдясно извън пътя. 51-годишният водач на втората кола от Хисар е откаран в болница и след преглед е освободен за домашно лечение. Взета му е кръвна проба за алкохол. Междувременно Н.П. бил тестван с дрегер, който отчел 1,51 промила. Работата по случая продължава.

TrafficNews.bg