Румен Аджемян – съседът на Радослава Протопопова, който е заподозрян от нея, че е стрелял с въздушна пушка по колата й, отрича да е произвел изстрел и обвини съседката си, че е лека жена.

„Тя прави всичко, защото вечер се прибира все с различни мъже, когато съпругът й го няма и така не може да се скрие от нас, въобще не съм я заплашвал”, разказа Румен Аджемян за своята съседка. ВИЖТЕ ОЩЕ ВЪВ ВИДЕОТО

TrafficNews.bg припомня, че истински екшън се разигра на улица „Богомил” в центъра на Пловдив днес следобед. Мъж стреля по автомобил с въздушна пушка. Причината е междусъседска война.

Радослава Протопопова излиза от дома си и открива задното стъкло на автомобила потрошено. След като не вижда след от камък или друг предмет, вика баща си, който е майстор на оръжия. Той констатира, че е стреляно с въздушна пушка. Единственият заподозрян от Протопопова на този етап е съседът й от първия етаж Румен Аджемян.

Жената твърди, че конфликтът е избухнал заради площадката пред блока, върху която е поставен кафе-автомат без съгласието на етажната собственост.

„Много е агресивен, постоянно получаваме заплахи от него, снощи съм сигнализирала на телефон 112, защото пият до късно и буйстват пред входа.

Радослава твърди, че минути преди стрелбата, 8-годишната й дъщеря е отишла до колата, за да вземе оставени снимки.
Съседите на Аджемян отказват да развалят седенката пред блока, където запиват до късно всяка вечер. Полицията ги предупреди да не се саморазправят с другите обитатели на блока.

Вижте първата новина ТУК

TrafficNews.bg