Полицейска акция за наркотици се провежда в Столипиново в Пловдив, съобщиха от МВР.

На улица “Джебел“ се е провел обиск в една от къщите по подозрение, че в нея се намира значително количество дрога. Акцията е по линия на наркоразпространението.

В следствие бяха задържани майка и син в Шесто РУ като заподозрени в разпространение на хероин. При претърсване в дома на 63-годишна жена и нейния 37-годишен син , служители от криминална полиция на Шесто районно управление, са открили 84 дози хероин.

Задържаните лица са известни с криминалните си прояви на полицията в района. Наркотичното вещество било разпределено, опаковано и предназначено за улична търговия. В дома на семейството е открит и отделен вързоп с хероин в насипно състояние. Общото количество на открития хероин ще бъде установено след извършване на експертна справка

Това е поредната акция в махалата и конкретно на улица „Джебел”. Почти всяка седмица след обиски бива намерена дрога от различен вид – от бонзай до хероин. Само за ден бе открито значително количество от забранените вещества в района на улицата.

Пореден удар в Столипиново! Полиция нахлу в махалата, известен дилър е арестуванНа два адреса е намерен хероин

Акция в Столипиново! Натръшкаха на земята четирима дилъриУ тях са намерени 42 дози

Петима дилъри са задържани при акцията в Столипиново, стоката – хероин за директна продажбаАрестуваните са стари познайници на полицията