Поредна акция на полицията срещу наркоразпространението се е провела тази сутрин в Столипиново. Униформени са нахлули в къща на улица „Джебел” след сигнал за търговия с наркотици. Един е арестуван, а при обиск е намерен хероин, научи TrafficNews. Все още не е ясно количеството на наркотичното вещество.

Наши източници съобщиха, че в сряда вечерта известният в махалата дилър Гочо е бил арестуван. В тъмните часове униформени и криминалисти нахлули в къщата на мъжа, намираща се на улица „Възход”. След щателен обиск в помещението са открити пакетчета с дрога – хероин.

След акцията половината махала се е била позиционирала пред Шесто районно. Гочо е стар познайник на полицията. Официално той се занимава с търговия, но голяма част от жителите на квартала свързват името му с незаконни дейности, една от които - за трафик на дрога. Мъжът стопанисва и механа в махалата, намираща се на улица "Правда". Жители на Столипиново твърдят, че клиентите си взимали стоката именно от заведението. 

Хванати с 1 кг хероин край Пловдив, кодирали стоката като „ракия" и „краставици"Димчо Стоилов поема цялата вина, отрича жената до него да е имала нещо общо