Поредна жрица на любовта отървава санкция за платена любов не къде да де, а на Пазарджишко шосе. Жената била хваната да маха на шофьорите по натоварената пътна връзка в края на миналата година.

Докато показвала провокативно крак и предизвикателни жестове, покрай нея минала патрулка. Виждайки я, полицаите слезли и без да я попитат какво прави я санкционирали със 100 лева акт. След месец било изготвено наказателното постановление, което обаче жрицата на любовта атакувала в Районен съд – Пловдив.

Оказва се, че именно заради липсата на въпроса „какво прави и защо ръкомаха” от страна на полицаите,  актът моментално става незаконосъобразен. Макар униформените в съда да са заявили, че жената е тяхна стара познайница покрай непристойната си дейност, магистратите уважиха жалбата на жената.

В мотивите си, магистратите изтъкват факта, че деянието е недоказано, а обвиненията се крепят единствено на предположения.

Това е поредната жена, практикуваща най-древната професия, която се разминава с наказание. От началото на годината ви показахме редица случаи на отменени наказания спрямо проститутки, именно защото няма механизъм на доказване на дейността им.

Жените отричат да предлагат секс за пари, а доказателства – липсват дали това е така или не. Оказва ли се с вързани ръце полицията? Въпросът е реторичен правейки сводка в Районен съд само за последната една година. Всеки акт от проститутките се обжалва и всеки се отменя от съда.

 

Поредна жрица на любовта от Пазарджишко, хващаната два пъти, отървава наказаниеТя атакувала акта от 50 лева в съда

Полицаи глобяват проститутките на Пазарджишко шосе, актовете им масово се отменятОрганите на реда не са питали жената защо ръкомаха и дали предлага секс за пари