Две жрици на любовта са били хванати да предлагат секс услуги на Пазарджишко шосе в района на 9-ти километър. Труженичките са били санкционирани съответно с 50 и със 100 лева. Глобите им обаче били отменени от Районния съд под тепетата. 

Едната дама и друг път е била хващана на въпросното място да маха на преминаващите автомобили. През ноември миналата година й е бил съставен акт. Година по-късно органите на реда я хванали повторно да предлага плътски удоволствия. Отново й е бил съставен протокол с глоба в размер на 100 лева.

Хитрата дама обаче обжалвала наказанието в Районен съд. Оказало се, че инспекторът от МВР е допуснал грешки в акта. Освен това наказателното постановление е било издадено преди изтичане на законоустановения 3 дневен срок за подаване на възражения. Поради тези обстоятелства проститутката отърва санкцията.

Колежката й също е била спипана на 9-ти километър. Тя била провокативно облечена, ръкомахала и отправяла палави намеци на пътуващите. Един от автомобилите бил от автопатрулите на пловдивската полиция. Униформените спрели и й съставили акт.

Глобата й също била отменена от магистратите. От материалите по делото става ясно, че полицаят, съставил акта, е забравил да впише номер в бланката. Освен това органите на реда не са питали жената защо ръкомаха и дали предлага секс за пари. Поради последните факти, обвинението е останало недоказано.  

Многократно сме ви показвали, как млади момичета препитават на Пазарджишко шосе, като предлагат секс услуги. Трасето е работно място на много от проститутките, а преминаващите водачи са лесна „плячка” на платената любов. Наличието на автопатрули видимо не плаши труженичките, тъй като често актовете им отпадат по една или друга причина.

Още през 2016 година започна съвместна акция межди двете областни дирекции на Пловдив и Пазарджик за прогонване на проститутките от шосето. Само за ден бяха съставени 57 акта за административни нарушения по различни на проституиращи жени. Срещу 5 пък са били започнати производства.

Въпреки солените наказания, платените дами не напускат работното си място. Все още арена на секс услугите си остава именно пътят Пловдив – Пазарджик.

Пловдив – Пазарджик като Амстердам: Жрица на всеки километър СНИМКИТоплото време изкара труженичките на натоварения път