Пловдивчанка опита да се самоубие, скачайки от 9-тия етаж на жилищна сграда. Инцидентът е станал в неделя, научи репортер на TrafficNews.

40-годишната жена е била в дома на родителите си. Те живеели на улица „Васил Левски” в така наречената жилищна сграда „Гиганта”. Около 4 часа през нощта тя изпаднала в криза, отворила прозореца на апартамента и скочила. Тялото й обаче преминало през многото дървета, които омекотили падането.

Жената се озовала в градинката, близо до кафене. Тя стенела за помощ, като гласът й бил чут от съседи. Хората повикали линейка и полиция. Медиците прегледали 40-годишната пловдивчанка и я откарали в болница.

Намясто бил извършен оглед от униформени. Хората от заведението под жилищната сграда споделиха пред наш репортер, че жената  има психично заболяване от години. Баща й също не бил добре здравословно и е инвалид.

Пловдивчанката е настанена към момента в Клиниката по ортопедия и травматология. От УМБАЛ „Свети Георги” съобщиха за TrafficNews, че жената е с множество травми по крайниците, като най-тежката е на гръбнака. Общото й състояние е тежко, но е вън от опасност за живота.

Работата по случая е поет от Районна прокуратура.