Млада дама задигнала ситроена на мъж, след като прекарали бурна нощ със секс и алкохол в колата му в Дунавския парк в Лом. 31-годишната жена го накарала да провери задните светлини. През това време се метнала в колата и на пияна глава отпрашила с мръсна газ, като задигнала вещите и документите му за самоличност. В 11,20 ч в четвъртък бил подаден сигнал от катаджии на входа на Монтана, които се опитали да спрат препускащия ситроен със стоп палка, но шофьорката не се подчинила и профучала край тях до центъра на града.

Три полицейски управления вдигнали патрулките и преследвали пияната жена със ситроена със софийска регистрация, съобщава 24 часа. Автомобилът е бил засечен в центъра на Монтана и го последвали два автомобила. Ситроенът се насочил по бул. “Ал. Стамболийски” в посока изхода на града, като преминал на червен светофар на всички кръстовища. В крайна сметка преследваният автомобил бил спрян от врачански полицаи на пътя Е -79 при стария разклон за Вършец. Тогава станало ясно, че негов водач е 31-годишната Антоанета Б. от София. Жената лъхала на алкохол и била във видимо нетрезво състояние.

Тестът с дрегер отчел 1,40 промила в издишания от нея въздух. Полицаите ѝ съставили два акта и й издали талон за медицинско изследване. Антоанета била съпроводена до Центъра за спешна медицинска помощ за даване на кръв за изследване, но тя категорично отказала да направи това. По случая е образувано досъдебно производство срещу Антоанета Б. за шофиране с алкохол над 1,2 промила и за възпрепятстване на полицаи да изпълнят задълженията си.

TrafficNews.bg