Два случая на кражба от търговски обекти, разкриха от полицията. Образувани са две бързи полицейски производства срещу крадци от магазини в Пловдив, научи TrafficNews.bg  

В събота 29-годишна от село Ново село, била задържана от служителите на охранителната фирма, охранявала магазин за мебели на бул. “Марица” в Пловдив. У нея служителите на Трето РУП, намерили електрическа печка и 4 броя осветителни тела на луминесцентни лампи. Част от вещите тя била скрила под полата си.

Другият задържан е 36-годишен пловдивчанин. Той преминал касите на хранителен магазин на ул. “Капитан Райчо”, без да заплати намерените у него шоколади и дъвки. По случаите са образувани досъдебни производства.

В същото време служителите на РУП Хисар издирват крадец на тротоарни плочки. Вчера сутринта, 52-годишен мъж от село Ново Железаре е подал сигнал за това, че от зелените площи на ул. “1-ва” в селото липсват 100 бр. тротоарни плочки, опаковани в палети и подготвени за подменяне на старите такива. Образувано е досъдебно производство, работата по случая продължава.

TrafficNews.bg