Искам да знам какво е нещото, кой е човекът, който стои зад това. Това каза в „Шоуто на Слави” Мая Антова, дъщеря на убития собственик на модна къща „Агресия” Александър Антов. Според Антова, баща й не е чувствал страх за живота си: „Той ако е изпитвал някакъв вид страх, първо щеше да се погрижи за близките си – той беше такъв човек. После – за хората, които работят за него (...) Определено не смятам, че е имало някаква форма на заплахи”.Дъщерята на Александър Антов каза, че вярва в институциите.

От година тя отговаря за „Агресия”. В момента във фирмата работят 250-300 човека. 

Мая Антова разказа, че трагичната вест е заварила служителите на работните им места. Магазините и цялата дейност на модна къща "Агресия" не са спрели дейността си, въпреки мъката, която изпитват хората, които са от години във фирмата, изясни Мая Антова. Тя добави, че са вдигнали производствения план - нещо, което Александър Антов поискал преди да бъде убит. И уточни, че именно тя управлява компанията в последната една година. 

Един приятел ми каза, че в такава ситуация или плуваш или се давиш. Затова ние всички трябва да изплуваме и запазим спокойствие - за нас, за децата ни, каза още Мая Антова. И заключи, че се надява скоро истината за убийството на баща й да излезе наяве.

Дъщерята на загиналия Александър Антов бе видимо разстроена и трепереше. Тя каза, че не знае кога ще бъде погребението. 

Антова благодари на КРИБ заради ангажираността на работодателската организация след убийството на баща й. Тази ангажираност включваше и настоятелно писмо до силовия министър Румяна Бъчварова, което предизвика гнева на премиера.

Трябва да се отбележи, че най-вероятно заради гостенката тази вечер, изданието на "Шоуто на Слави" е записано без публика. Решение за това може би е взето в последния момент, тъй като на сайта на предаването информират хората, които са си закупили билети за възможността да ги презаверят.

TNS.bg

Още новини - ТУК