Д-р Иван Димитров, обвинен в убийството на Жоро Дживизов - Плъха, призна всички факти и обстоятелства по обвинителния акт. Той и защитниците му поискаха делото да се гледа по съкратената процедура. Още днес медикът може да получи присъда.

В същото време жената, с която Джевизов живеел на семейни начала, предяви граждански иск в размер на 300 хиляди лева - за нея и за детето й. Момченцето обаче не е признато от Плъха, но въпреки това жената предяви претенции.

"Искам максимална присъда. Не съм му давала наркотици, аз бах заключена в къщи", заяви Надежда пред наш репортер, след което избухна в сълзи.

Както TrafficNews съобщи, така чаканата жена, с която Жоро Дживизов живеел на семейни начала, се появи в съдебна зала днес. Надежда Стоева бе придружена от упълномощения й адвокат Денис Хюсеин и нейна приятелка. От думите на Надежда става ясно, че живее в разградско село. В същото време подсъдимият д-р Иван Димитров бе посрещнат с аплодисменти от хора, събрали се пред съдебна палата. Час преди старта на заседанието 10 души бяха в градинката пред сградата на съда.

Жената на Плъха се появи в съда, д-р Димитров бе посрещнат с аплодисментиНадежда Стоева живеела в разградско село