Илия Камберов – Доне, по прякор Барона, отново попадна в пловдивския арест. Известният бизнесмен от Столипиново е член на небезизвестната фамилия Камберови, в която има сериозен криминален контингент. 

Доне бе арестуван и осъден условно за държане с цел разпространение на високорискови вещества преди близо 6 месеца. Тогава по време на сделка бе задържан и Милен Стоянов. При акцията бе намерен 1 килограм хероин. Дрогата е била у Стоянов, който е трябвало да я предаде на Барона и съпругата му – Бахар.

И тримата бяха наказани от Окръжен съд.

Наркодилърите Барона и Милен Стоянов се разминаха с тънки присъди за притежание на 1 кг хероинДвамата са сключили споразумение с прокуратурата

Половин година по-късно Камберов отново е прибран в ареста. Този път след управление на МПС под влиянието на наркотични вещества, научи TrafficNews.bg

Колата на Барона е била спряна за проверка от органите на реда. Зад волана бил Доне, който се държал неадекватно. Направени са му били тестове, като този за дрога се оказал положителен. Последвал арест в Шесто районно. Там вече бил подаден сигнал срещу Барона.

Преди да седне зад волана, той и жена му спретнали семеен скандал. Напрежението между съпрузите ескалирало и Камберов посегнал на Бахар. След боя последната подала сигнал за домашно насилие.

Барона е задържан за 24 часа. Той ще отговаря за две престъпления – за шофиране под въздействието на наркотици и за домашно насилие. Медията ни научи още, че колата на Камберов е конфискувана.