Трима крадци са арестувани в Пазарджик и района. Преди близо 7 месеца апаш задигнал чантата на 60-годишна жителка на Септември. В нея жената съхранявала лични документи, лекарства, дебитна карта и мобилен телефон. Малко по-късно тя подала сигнал за случилото се в полицейското управление.

Няколко месеца по-късно криминалистите открили, че автор на посегателството е 24-годишният септемвриец. Вчера неизвестен задигнал две кофи за смет оставени пред домовете на жители на Септември. Не след дълго екипи на местното полицейско управление спипали 23-годишен от същия град. У него били открити и иззети откраднатите съдове.

Вчера в полицейския участък в пазарджишкия квартал „Изток“ бил получен сигнал от работещ на бензиностанция. Служителят съобщил за кражба на велосипед, който бил оставен пред сградата. При проведеното разследване „по горещи следи“ екипи от участъка задържали 13-годишния автор на кражбата. У него полицаите открили и велосипеда. С малолетния младеж работи инспектор „Детска педагогическа стая“.