Мафиоти, каубои, индианци, гейши, убийци на октоподи, самураи, рокери , батки. Това са само част от персонажите, които ни се предлагат от предизборните плакати. Шедьоврите на съвременната фотографска, PR- и маркетинг мисъл на тези избори са неизброими.

Разбира се не бива да правим прибързани изводи за хората, съдейки по визията им. Кандидат кметицата на Гаганица може би е изключително здравомислеща жена, въпреки прическата си , която прилича на Вавилонската кула. А кандидатът за общински съветник на Карнобат - Чавдар Вълев вероятно просто  иска да впечатли с визията си на поръчков убиец. 

Слоганите в таци предизборна кампания също надминаха и най- смелите идеи на копирайтърите. "Водачът на глутницата" , "В помията всички прасета са равни" , "Да дадем шанс на тетевенската ракия" са само малка част от народното творчество , което се шири из страната. Едни обещават немски ред и прецизност, други се борят за "приятелство с Русия и Руските инвестиции", трети връща социализма, четвърти се бори за "по-здрави тополи". 

PR-ът на Областна администрация Катрин Гутман е събрала впечатляваща селекция от най- атрактивните афиши и рекламни материали. 

Вижте я в галерията!

TrafficNews.bg