Това не е за първи път. Георги и друг път ги е правил тези дивотии. Изобщо не го слуша главата! Така съседи на Георги Странджев, който държа повече от 10 часа майка си като заложник, коментираха случващото се в блока на бул. "Свобода". 

Преди час спецполицаи изведоха 34-годишният Георги Странджев. Днес сутринта, съсед чул викове и писъци от апартамента на Странджеви, позвънил но след като никой не му отворил се обадил на 112. Пристигналите на място полицаи също не успели да накарат Странджев да отвори вратата. Тъй като мъжът е криминално проявен и добре познат на полицията,  спешно е била планирана спецоперация по задържането му.

В продължение на няколко часа психолог от Областната дирекция преговаряше с похитителя и се опитваше да го убеди да отвори вратата и да излезе. Междувременно два екипа на Специализираните полицейски сили, въоръжени с инструменти за разбиване и уреди за наблюдение, чакаха пред входа.

"Георги не лошо момче. Но понякога изпада в неговите състояния и става агресивен. Знаем, че има някакви психични отклонения. Баща му по-рано го държеше, но човекът почина преди две години и от тогава той тормози майка си. Тя е сама, няма кой да й помогне" разказа съседка. 

Според друг съсед обаче Странджев бил симулант, който се изкарал психоболен, за да се спаси от затвора. 

Какво казаха съседите за похитителя ВИЖТЕ във ВИДЕОТО! Екипът на TNS.bg единствен проследи цялата заложническа драма и засне ареста на покитителя!

Ексклузивно ВИДЕО от ареста - ВИЖТЕ ТУК

 TNS.bg