Три огромни джипа и една лека кола, паркирани на тротоара върху велоалеята пред кино „Фламинго“, препречват преминаването на пешеходци в неделя по обяд. Часът е 13 и 50, разказва читателка на TNS.bg.

„Наложи се да мина с детето през зелените площи, непосредствено до фасадата с афишите, за да стигнем до стълбите на киното“, разказва Соня Петрова.

Минута по-късно жената звъни на дежурния телефон на „Общинска охрана“, за да подаде сигнал. Любезна служителка й отвръща, че сигналът е приет, но няма да стане бързо, тъй като „колегите са пеша“.   

"Това бе всичко като реакция от страна на общинските служители. Никой не дойде! Нито бързо, нито бавно, нито пеш, нито с кола! В следващия час трима младежи с джип БМВ (на снимката вдясно) два пъти отиваха някъде и се връщаха пак на същото място, минавайки на заден през спирката и тротоара", разказва Петрова.

Жената не за първи път подава сигнали за неправилно паркирали автомобили на това място, тъй като живее наблизо. По думите й общинските охранители винаги са се отзовавали и са връщали обаждане. До този момент.

Още новини четете ТУК

TNS.bg