Състоянието на мъжа, пребит до смърт във ферма край Кричим, остава критично, научи TNS.bg. Той е в реанимацията на УМБАЛ "Свети Георги" , където лекаритe го държат на командно дишане след серия операции. 

"Мъжът има огнестрелна рана в корема, и друга в дясната ръка. Куршумът е пронизал червата му. Освен това има тежка черепно мозъчна травма и лицево- челюстни контузии. Счупени са и двете му ръце" коментира за TNS.bg проф. Красимир Мурджев, ръководител на екипа, който е направил операциите. 

Пациентът е бил толкова жестоко обезобразен, че лекарите дори не успели да преценят възрастта му. 

Мъжът и негов авер от пазарджишкото село Говедарци влезли днес сутринта във фермата на Георги Котларов от Кричим. Самият Котларов твърди, че са го нападнали,  въоръжени с метални колове и огнестрелно оръжие. В края на битката единият нападател е мъртъв, другият тежко ранен. Котларов и тъстът му Димитър Кацаров са в УМБАЛ "Свети Георги" с травми на главите. 

Според Котларов нападението не е било с цел кражба, а поръчка от негов роднина, с когото имал имотни спорове. През януари той отново е бил нападнат във фермата.

 Разследването продължава. 


TNS.bg