39-годишен  полицай от Пловдив издъхна внезапно, покосен от масивен инфаркт. Наско Синджирлиев е получил сърдечния удар в дома си вчера, а смъртта го е настигнала в линейката. 

Полицаят работи в Районно управление - Труд, а преди е бил в Четвърто районно. Внезапната му кончина е истински шок както за близките, така и за колегите му. Синджирлиев е от дълги години в системата на МВР и полицаите, които са работили с него, го определят като изключително съвестен и отговорен служител.

"Покриваше 30 населени места в района на Труд. Работеше без почивка. 24 часа в денонощието беше на разположение, винаги бе готов да помогне", разказват негови колеги.

Експертът е работил по разкриването на много от тежките престъпления, които са били извършени в района. 

Полицаят не е имал здравословни проблеми, не пиел, спортувал. Според негови близки причината за преждевременната му смърт е стресът, на който е бил подложен. 

През януари тази година също така внезапно си отиде полицаят- легенда Венцислав Георгиев. Бившият спецполицай, дългогодишен служител на Специализираните полицейски сили, е почина след кратко боледуване. 

Наско Синджирлиев има съпруга и две дъщерички на 13 и 9 години. 

Погребението е утре от 10 часа в село Труд, където полицаят живеел със семейството си. 

Синдикалната федерация на служителите в МВР започна благотворителна кампания, чрез събиране на финансови средства, за подпомагане на семейството на починалия  Наско Синджирлиев.

Името на кампанията е "В памет на Наско!" Тя е с краен срок  02.08.2016 год. В основанията за превод на сумата изрично изписвайте: „За Наско Синджирлиев“

Банка: ОББ Титуляр на сметката: СФСМВР Сметка: BG07UBBS80021019618930

TrafficNews.bg изказва своите искрени съболезнования на семейството на Наско Синджирлиев.

TrafficNews.bg