Служители на НАП затвориха известния чалга клуб "Сикретс". За днес заведението на булевард България имаше обявена програма, но преди минути излезе с официално съобщение, че тази вечер няма да работи.

Преди около седмица TrafficNews.bg съобщи, че барът е заплашен от запечатване, а името на фирмата, стопанисваща нощния клуб, е вписано в „черните” списъци на данъчните за неизрядни данъкоплатци, като в случая в случая става въпрос за нередност, свързана с касовия апарат и по-точно с неиздаване на фискален бон.

Припомняме, че през изминалия уикенд се  проведе масова акция на Икономическа полиция, НАП и агенция Митници. Проверени бяха най-популярните ресторанти и клубове под тепетата. Почти всички нощни барове са били атакувани от държавните служители. Проверявани са били стриктно документациите на фирмите, касовите апарати, трудовите договори, както и дали се издават фискални бележки.

В началото на декември клуб "Галакси" също попадна в списъците с търговски обекти, заплашени с принудителна мярка запечатване до 30 дни.

Втори чалга бар в Пловдив заплашен от запечатванеПрез изминалия уикенд се е провела масова акция на Икономическа полиция, НАП и агенция Митници