След удара на данъчните в клуб „Галакси”, служителите на приходната агенция са ударили и "Сикретс". Чалга заведението, намиращо се на булевард „България” е заплашено от запечатване, научи TrafficNews.bg.  Днес името на фирмата, стопанисваща нощния клуб, е вписано в „черните” списъци на данъчните за неизрядни данъкоплатци.

TrafficNews.bg научи, че в случая става въпрос за нередност, свързана с касовия апарат и по-точно с неиздаване на фискален бон. 

През изминалия уикенд се  проведе масова акция на Икономическа полиция, НАП и агенция Митници. Проверени бяха най- популярните ресторанти и клубове под тепетата. Почти всички нощни барове са били атакувани от държавните служители.

Проверявани са били стриктно документациите на фирмите, касовите апарати, трудовите договори, както и дали се издават фискални бележки.

Припомняме, че в началото на декември клуб "Галакси" попадна в списъците с търговски обекти, заплашени с принудителна мярка запечатване до 30 дни. Фирмата, стопанисваща заведението, е вписана дори два пъти в графата за неизрядни данъкоплатци.

Удар на НАП! Клуб “Галакси” заплашен от запечатванеОборотът на бара по време на проверката бил различен от фискалните отчети

През изминалия отчетен период под ударите на данъчните е попаднала и бензиностанция, намираща се на Карловско шосе. Обектът се намира на входа на село Граф Игнатиево.

Мярката може да бъде обжалвана пред Административния съд, а глобата да бъде заплатена, но това не влияе на изпълнението. Тя просто ще отпадне, ако съдът се произнесе в тази насока.