Да оцелееш с Марчо Марков! Митьо Очите и приближените му явно не са чели съветите, които дава участникът от втория Сървайвър в Камабоджа. Младият мъж от Помориe е един от мъжете, които МВР обяви днес за издирване заради снощната стрелба в Слънчев бряг, при която бе ранен тежко наркобосът Димитър Желязков, а негов бодигард бе убит на място. 

Марчо е спортист, владее няколко бойни спорта - кикбокс, тайкуондо, карате. Участвал е в ММА - битки, има много шампионски титли. 

Ето и астропортретът, който му бе направен по време на риалитито. 

Той е лидер по рождение. Силен, добър,  щедър чвек. Винаги знае какво да направи в дадена ситуация и хората му се доверяват. Те са щастливи да споделят с него мислите и идеите си. Делови човек е. Притежава желязна хватка, но неговото пословично трудолюбие често изглежда в очите на хората като егоизъм и стремеж към власт. Работи много и търси признание от всички. Стреми се както към благополучие, стабилност и лукс, така и към уважение, без да се замисля какво ще му струва това. Успехът му е необходим като хляба и водата. Често жертва личния си живот заради професионалните успехи. Неуспехите го съсипват.



Ето и останалите, които МВР обяви за издирване!

TrafficNews.bg