Преди 10 дни едно 19 -годишно момиче загуби живота си в тежка катастрофа на кръстовището на булевардите "Източен" и "Княгиня Мария Луиза". Днес огромна саксия с цветя е поставена на електрическия стълб, спрял фаталния полет на сеата, управляван от 21-годишния Михаил Михайлов. Илияна Механджийска почина в болница няколко часа след катастрофата. Лекарите се оказаха безсилни пред тежките травми. 

"Едно сърце голямо престана да тупти, угасна един живот , изпълнен с радост, обич, доброта", пише на некролога на загиналата студентка. Десетки хора се спират пред лобното място на младата пловдивчанка и коментират с болка загубата на семейството. За съжаление обаче нарушенията на кръстовището продължават и водачи преминават с висока скорост на червено.  

TrafficNews.bg  призовава всички, които  сядат зад волана, да бъдат изключително внимателни и да спазват правилата за шофиране, тъй като всеки риск , който поемат на пътя може да има необратими последици.  През последните няколко месеца няколко пловдивски семейства погребаха децата си. Трагедията не е само за тях.  Младежите, които са били зад волана и близките им също страдат. Животът им се обръща на 180 градуса и никога вече няма да е същия.

Затова  нека всички помнят , че не са безсмъртни. Нека на никого да не му се налага да научи този  урок по трудния начин! 

Още за катастрофата четете ТУК!

TrafficNews.bg