Строителна компания ще изненада с ефектен подарък клиентите, които през август си купят жилище в атрактивния комплекс CASA MIA. Тези, които изберат апартамент,  ще получат интериорни врати с цвят по избор. Офертата обаче важи само до 31 август 2020 година. 

Концепцията на CASA MIA е извънградскиефектен  комплекс, където в голям терен се разполагат къщи и апартаменти, които съчетават  спокойствието на извънградска къща с удобствата на големия град. На зеления "остров", който се намира на границата на Кючук Париж и Остромила  ще има 7 жилищни секции на 4 етажа с общо 123 апартамента и 24 градски къщи на 2 или 3 етажа.  Очаква се до края на годината всички сгради да имат АКТ 14.

Интересът към жилищата , които са предпочитани от хората, които търсят спокойствие е сигурност е голям. Над 50% от жилищата вече са продадени, коментират от компанията - инвеститор.  

Голяма част от къщите вече имат собственици, а на разположение на клиентите са две къщи, които вече са с Акт 14. 

Средните квадратури на жилищата са от 48 кв. м до 125 кв. м. Освен тях в терена са планирани общо 24 градски къщи на 2 или 3 етажа, с квадратури от 144 кв.м до 320 кв. м. Към всяка къща е предвиден гараж, веранда и собствен двор.

За разлика от ограниченията, които налагат градските комплекси, там имотът позволява повече пространство. Апартаментите се състоят от просторна дневна с трапезария и кухня, една, две или три спални, бани с тоалетна, тераса с гледка към вътрешен двор.

На входа на всяка сграда е поставена система за контрол на достъпа, асансьори, а вътрешнопарковото пространство е решено в богата висока и ниска растителност, заобиколена от живописни зеленина, детска площадка и площ за спорт.

Всеки апартамент разполага със собствено паркомясто или гараж. Първото ниво на градските къщи се състои от дневна зона с камина, трапезария и кухня, с директен излаз към веранда или заден двор.

Второ и трето ниво на къщите е заето от три или четири спални, функционално оборудвани с необходимите санитарни и гардеробни помещения и тераси.

Пътната инфраструктура към комплекса вече е изградена и има бърз достъп както до сърцето на града, така и до Околовръстното шосе.

Жилищата в комплекс "CASA MIA" отговорят напълно на изискванията и на най- взискателните клиенти. Те са със зидария с керамични тухли WEINERBERGER, пеккамерна PVC дограма със стъклопакет,  фасадата е BAUMIT топлоизолационна система 10 см. в комбинация с камък , покривът е с хидро и топлоизолационна система на италианската компания GENERAL и керемиди на BRAMAC. Използваните материали гарантират изключително добра хидро и топло изолация и жилищата са с високо ниво на енергийна ефективност. 

Цената на квадратен метър на апартаментите е промоционална – 650 евро за квадратен метър. Цената на къщите започва от 158 500 евро.  

Повече информация за комплекса можете да получите на тел. 0879040404.