За хората с бензин в кръвта няма граници. За поредна година рокерите организират забавно мотошествие, облечени като… Дядо Коледа. Шествието е част от традиционната коледна кампания на пловдивския мотоклуб Вагабондс – „Мото Коледа" .

На 25 декември, точно в 12 часа мотористи от всички клубове под тепетата, облечени като белобрадия старец, ще потеглят от булевард „България”, научи TrafficNews.bg. Колоната от мотори ще премине през центъра на Пловдив, а оттам ще се отправи към Коматево.

Маскирани като Добрия старец, те ще се качат на две колела, за да покажат, че подаръци могат да се разнасят и с мотор. Затова рокерите ще зарадват обитателите от дома за стари хора на Коматевския възел с подаръци. От там те ще посетят и дома за деца "Майка Тереза". Те ще покажат своите машини на малчуганите и ще ги зарадват с лакомства и подаръци.

Акцията на мотористите цели да донесе повече празнично настроение на жителите и гостите на Пловдив. От братството канят всички мотористи не само от Пловдив да се включат към забавната акция.