Даваме пълен отчет за свършеното през последните шест месеца. Tова заяви служебният премиер Гълъб Донев преди началото на днешното редовно заседание.

„Утре в 10 часа ще проведе открито заседание, на което ще направим отчет за свършеното от нас през тези почти шест месеца от мандата на служебното правителство. Това е един дълъг период за съществуването на служебно правителство“, каза Гълъб Донев.

Той подчерта, че има какво да се отчете.

„Нееднократно сме заявявали, че ние преди всичко действаме и работим, отстояваме интересите на България и на българските граждани и решаваме най-наболелите проблеми в нашето общество. Така че отчетът ще бъде доста наситен с факти, с резултати, които най-добре могат да обрисуват дейността на правителството“, заяви още служебният премиер.   

Преди заседанието на МС Донев поздрави за именния ден служебния заместник министър-председател по управление на европейските средства Атанас Пеканов. Гълъб Донев му пожела да е здрав и да има много успехи.

„Насе, пожелавам ти, и всички ние, нещо, което ще ти е полезно във всеки един момент от житейския ти път без значение дали си вицепремиер или премиер - бъди здрав и пази името си от коментатори", каза Донев.