Шестокласникът Велислав Борисов от Пловдив спечели игрова конзола от играта „Play за награди“ организирана от Националната агенция за приходите. Наградата му връчи зам.-директора на ТД на НАП Пловдив г-жа Марина Синджирлиева. Велислав решава данъчните тестове с интерес, като се включва в кампанията „Влез в час с данъците“ още със стартирането на четвъртото и издание.

Форматът на кампанията се промени, за да бъде още по-близо до навиците и интересите на учениците. Лекциите, които се изнасят от служителите на НАП в класните стаи, включват видео-материал, който представя данъчната материя чрез диалог с участието на популярни лица, като Орлин Павлов, Александър Кадиев, Поли Генова и други.

Всеки ученик може да посети сайта на кампанията, където да получи повече информация за проекта и да се състезава в интерактивна игра за атрактивните награди.

Следващата награда - гейминг система за виртуална реалност ще се изтегли на 4 януари 2019г., а победителя ще бъде публикуван на страницата на кампанията във фейсбук. Последната награда в играта ще бъде връчена в края на първият учебен срок.