Температурите в Пловдив остават ниски. Очаква се минималните да са -2°, а максималните – не повече от 5°. Слънце е възможно да има в следобедните часове, но за кратко.

Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане по-високо от средното за месеца.

През нощта ще преобладава ясно и почти тихо време, но по поречието на Дунав ще остане мъгливо. До сутринта на много места в низините, котловините и около водните басейни ще се образува мъгла или ниска слоеста облачност. През деня облачността ще е разкъсана, средна и висока, над централните райони от страната и Южна България - до предимно слънчево време. Над Северозападна България и източните райони ще се задържи мъгливо или с ниска слоеста облачност. Ще остане почти тихо, след обяд в Източна България ще се появи слаб вятър от южната четвърт. Минималните температури ще са между минус 4° и 1°, а максималните - между 3° и 8°. В София минималната температура ще е около минус 1°, а максималната ще е около 6°.

Над планините облачността ще е разкъсана, средна и висока. Ще духа умерен югозападен вятър. Привечер в западните райони от Стара планина ще превали сняг. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 3°, на 2000 метра - около минус 2°.

Сутринта по Черноморието ще има мъгла или ниска слоеста облачност. По-късно през деня видимостта ще се подобри и облачността временно ще се разкъса, но след обяд отново ще се вплътни. Ще духа слаб вятър от южната четвърт. Максималните температури ще са 7°-9°, малко по-ниски от температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.