Остават по-малко от два месеца, в които клиентите решили да закупят жилище в новостроящия се комплекс TOMOV PLAZA , могат да се възползват от промоционалната цена от 620€ на квадрат. 4 от сградите в един от най- актуалните комплекси в Пловдив вече са с Акт 14, до края на септември приключва грубият строеж и на останалите 4 тела и започват довършителните дейности. След като цялата сграда получи Акт 14, цените ще бъдат увеличени и квадратът ще струва 650€. 

Инвеститорът "Стройколукс" работи с една от големите банки в България и клиентите могат да получат финансиране , ако отговарят на условията на финансовата институция. 

TOMOV PLAZA е с модерна и изчистена архитектура, съчетан със зелени килими, градини с цветя и шадравани. Живеещите там имат избор на гледка - към Ропите, към най- големия зелен парк на Пловдив - Лаута и към Стара планина. 

Разположен, на една от най- лесно достъпни локации в града – кръстовището на булевардите „Асеновградско шосе”,  „Найчо Цанов” и „Освобождение” ,  комплексът позволява лесен  и бърз достъп до всяка точка на града , а също така бърза връзка с Околовръстното шосе и автомагистрала „Тракия”.  Деветте отделни сгради са с височина от 9 до 16 етажа и са разположени в П-образна форма, като образуват затворено вътрешно пространство, което ще бъде превърнато в 5 декара парк с детски площадки, пейки и кафе.  На всеки етаж има разположени от 3 до 6  апартамента с различни квадратури.

Освен с модерен архитектурен дизайн, сградите се отличават и с високо качество на изпълнение - изолации от най- висок клас, винтилируеми фасади,  алуминиева дограма  с троен стъклопакет. Задълбочаващият се  проблем с паркирането в Пловдив няма да стои пред собствениците на жилища. Той е решен с подземен паркинг на две нива  със  700 паркоместа и  открит с 200 паркоместа.

Инвеститорът е избрал вертикална плътност, за да може голяма част от парцела да бъде съхранена за зелена площ. TOMOV PLAZA е замислен като семеен комплекс , който съчетава в себе си функционалност, сигурност и уют.

TOMOV PLAZA разполага и с огромна търговска зона на партера,  където ще има супермаркет от веригата Билла, мебелен магазин, аптека, дрогерия, банка, Bar&Dinne на популярна верига, ресторант, сладкарница, детски център и занималня, фитнес със зала за танци и йога, салон за фризьорство, козметика и масажи, химическо чистене, паричен салон, офиси и  др.  Идеята е в тези търговски обекти обитателите на комплекса  и посетителите бързо и лесно да намерят най-важните стоки и услуги, без да им се налага да пътуват.  Известни брандове вече преговарят с инвеститора, който отдава търговските площи под наем, тъй като потенциалът от около 2 000 клиенти със сигурност не е за пренебрегване. Осигурено е свободно паркиране пред всички търговски обекти на паркинг с 200 паркоместа с контрол на достъпа.

Сигурността на обитателите е гарантирана, тъй като целият комплекс ще бъде с контрол на достъп и 24-часова жива охрана.  36 камери ще следят вътрешните части и периферията на комплекса.

В едната от сградите ще бъде изграден и малък хотел. Идеята на инвеститора е той да бъде улеснение за живеещите в TOMOV PLAZAи те да могат да настаняват в него свои близки и приятели, когато им гостуват.

Правилно решение за покупка на своя нов дом и предложение за гъвкави схеми на изплащане можете да получите  на телефон 0879040404.