Опашките, които в годините на прехода се бяха превърнали в задължителен елемент от бита на българина, вече отдавна са само спомен. Но не и по Коледа. Преди празниците започва масово финансово и емоционално разтоварване и това е причина да срещнем опашки от хора и на доста необичайни места.

Едва ли за някого е изненада да види опашка пред касите в мола- и тази година оставихме купуването на коледни подаръци за последния момент. Дали с тях се опитваме да зарадваме някой или изкупуваме вина за сторени или не сторени неща е друг въпрос. Камерата на TrafficNews.bg засне опашка и пред входа на затвора.

Е, не че някой напира да влиза, но близките на задържаните явно се опитват да ги зарадват преди Рождество.  Пенсионери чакат реда си на камиона за мляко, докато по-младите са се наредили на бензиностанцията да заредят резервоарите на автомобилите си. 

През следващите дни ще има много опашки- препълнени колички пред щандовете в хипермаркетите, в търговските центрове, вероятно и в кварталните магазинчета. Но така е по празници.

Затова TraffcNews.bg ви съветва : Заредете се с търпение и добро настроение. Коледа е!

TraffcNews.bg