17-годишната, която бе наръгана преди повече от 10 дни в дом за настаняване в Пловдив, вече е стабилна. Очаква се дори още днес момичето да бъде изписано от болница, научи TrafficNews. Тя обаче няма да бъде върната обратно в социалната институция.

Припомняме, че 17-годишна пловдивчанка бе наръгана с нож от мъж, който скочи от балкона в Столипиново преди две вечери. 33-годишният жител на етническия квартал извадил нож срещу момичето, след като между двамата избухнал скандал. 

Тийнейджърката живее в Център за настаняване от семеен тип. Двамата имали връзка от изнестно време. На 29 юни Иван Христов отишъл при нея. Двамата се скарали, в следствие на което той извадил нож и я наръгал в областта на корема. След това избягал от местопроизшествието и отишъл в дома на родителите си на улица "Сокол". По-късно същата вечер се хвърлил от осмия етаж и починал намясто. 

Изневяра, сводник и проституция - причини за самоубийството на Иван в Пловдив

Пред репортер на TrafficNews  бяха представени две версии за случилото се между Иван и момичето. Близки на 33-годишният мъж разказаха, че наръганата е виновна за ситуацията. Тя е изневерявала на Христев и е демонстрирала това.

На друго мнение бе вуйчото на детето. Борислав бе огорчен от всички коментари и действия на семейството и приятелите на Иван. Той представи коренно различна версия за отношенията на племенницата му и 33-годишния Христов.

„От близо месец те са разделени. Племенницата ми имаше нов приятел и това не е този Румен, който го представят и спрягат за сводник.Иван я тормозеше за това, звънеше й, плюеше новият й приятел. Казал й, че новото момче иска да я направи проститутка. Момичето не му обърна внимание и той полудя”, заяви Борислав. Вуйчото добави, че добре е познавал Иван. По думите му той е бил лабилен психически.

Близки на наръганото момиче в Пловдив: Иван я тормозеше, ревнуваше я до полудаВсе още се борят за живота на 17-годишното момиче