Мощен рев на мотори ще огласи столицата в събота вечер. Ентусиасти вече се организират в социалните мрежи за поредното "Нощно каране" в София. Шествието на мотористите ще е под надслов "Толерантност на пътя". 

Безопасността на участниците ще бъде осигурена от столични пътни полицаи, които ще съпроводят мотошествието по целия му маршрут. Организаторите призовават участниците да карат с бавна скорост и да спазват Закона за движение по пътищата.

Мотошествието ще стартира в 21.30 часа, със сборен пункт НИМ в Бояна, и ще продължи по маршрут: кв.  „Драгалевци“, булевардите „Черни връх“, “България“, „Академик Иван Гешов“, „Константин Величков“ , „Сливница“ и „Европа“.

Седмица по-късно, нощно каране  е организирано и под тепетата. Мотористите в Пловдив ще се съберат на паркинга на зала "Колодрума" в 21:00 часа. От там те ще потеглят из улиците и булевардите в града.

Десетки любители на адреналина вече са заявили участието си.  Целта на шествието е да се подканят хората към повече толерантност и по-малко негативизъм към водачите на двуколесни превозни средства.

"За тези, които няма да могат да присъстват и не само, имаме изненада! На 27.09.20 г.(неделя) ще се проведе и дневно каране! Всички желаещи да се включат да заповядат на паркинга на ВСИ от 11.00 ч.", апелират организаторите.