23-годишната плеймейтка Марешка Бардем, която пострада при тежкия пътен инцидент на АМ "Тракия", се оказа неправоспособна шофьорка. Взета й е кръвна проба за химически анализ.

От полицията твърдят, че младата дама е с опасност за живота, а тя самата сподели в личния профил по-рано днес, че е жива и няма силни травми след катастрофата, дори публикува своя снимка. 

В момента тя е настанена в Клиниката по неврохирургия, част от структурата на УМБАЛ “Св.Георги” град Пловдив.

Сигнал за пътния инцидент е получен преди 13 ч. – в района на 108 км, посока София, след като лек автомобил „Ауди“ излязъл извън пътното платно и се блъснал в дърво.

Марешка твърди, че си спомня само как е шофирала с висока скорост в лявата лента и е предприела изпреварване на тир и лека кола. Когато се доближила до тях, леката кола й препречила пътя, тя опитала да намали скоростта, но нямала контрол над автомобила и след това се събудила в болница. 

С помощта на специализирана техника на пожарната от колата е извадена 23-годишната неправоспособна шофьорка на колата.

Местопроизшествието е запазено, извършен е оглед. Причините и обстоятелствата около катастрофата се изясняват от служители на сектор „Пътна полиция“.

Плеймейтка от „Игри на волята” е пострадала при вчерашното меле на АМ „Тракия"Имам късмет, че съм жива и нямам силни травми, пише Марешка Бардем