"Отиваме на предсрочни избори. Путин може да излезе извън контрол с ядрена война и човечеството ще премине през някакъв такъв момент, който ще се спре веднага - няма да допусне това нещо да се случи, ще бъдем на една крачка, но ще се овладее и пак изкуственият интелект ще помогне", това каза гадателката на бившия италиански премиер Силвио Берлускони Теодора Стефанова. 

Тя сподели и прогнозите си за управлението на столицата от новия кмет Васил Терзиев.

"Идват много големи инвестиции, които трябва да се използват на точното място за точните неща, да се внедрят и да бъде една технологична София във всяка една сфера и с изкуствения интелект. Той ще създаде един голям екип, но ще се разграничи много във времето с много хора. Ще тръгне по един път действително да покаже неговите качества и потенциал", прогнозира Теодора Стефанова.

Ясновидката определи претендента за кметското място в София - Ваня Григорова, загубила балотажа с под 5 хил. гласа, като интересна и интелигентна жена с потенциал.

"Моят извънземен разум знаеше как ще се развият събитията докрай, но специално за нея това ѝ е пътят - ще бъде част от неин политически проект и програма, която тя ще следва и няма да предаде избирателите си", каза Стефанова.

По думите ѝ някои министри ще си тръгнат, ще има размествания, догодина ще има и предсрочни избори.

"Ще стане ротация, но при всички положения, дали е сглобка, дали не е коалиция или е коалиция, се сяда на масата. Ротацията ще стане - моята прогноза, че България се събужда с министър-председател жена, ще се случи. Отиваме на предсрочни избори. Няма да е по-различна картината, но ДПС влиза много силно в изпълнителната власт. Моята прогноза е, че много българи ще се върнат от чужбина много скоро. България ще бъде апетитна държава. Много чужденци ще закупят нашата земя, ще ни направят нашите села райски градини. В целия Балкански полуостров България ще бъде важен фактор във връзка с новите ресурси, енергетиката", прогнозира Стефанова.

Ясновидката очаква много скоро да се заговори за мир между Украйна и Русия - "ще се случи така, че както сме свикнали да гледаме Зеленски и Путин, ще има промени, трансформации. Няма да останат. Зеленски със сигурност, Путин - под въпрос".

"Много неща ще се случат в самата вътрешна политика на Русия и определено тази война ще приключи без победили, без победени. Най-големият арбитър е Китай. Тази война между Израел и Палестина се разпали. Виждам думичката "мир". Китай ще вземе Тайван. Путин може да излезе извън контрол с ядрена война и човечеството ще премине през някакъв такъв момент, който ще се спре веднага - няма да допусне това нещо да се случи, ще бъдем на една крачка, но ще се овладее и пак изкуственият интелект ще помогне", смята Стефанова.

"Първото е новият световен ред, суперкомпютърът с картите, които ще сложат тук и ще ни подредят живота, пари в брой няма да има - всичко отива в нашия чип. Следващият чип е в мозъка, той е за две неща - едното е за здраве, другото е с начина, по който тези роботи да достигнат, но те няма да надминат човека и няма те да ни контролират. Никога няма да убият човека. С присъствието на изкуствения интелект много неща ще се спасят", каза още гадателката.

"Нито дар, нито проклятие" - така Теодора Стефанова определя знанието, с което разполага.

"Следвам си мисията, не е лесно да се живее с болките, съдбите и страданията на хората, но съм го приела. Или са събития, които виждам глобален мащаб, но стремя се да съчетавам. Много духовно, спиритуално, но и естествено, реално", сподели ясновидката за Bulgaria On AIR.