Две кучета от ловна порода Курцхаар бяха изгубени вчера и до момента няма никаква следа от тях. За последно са видени на конната база в местността Бяла Черква (намираща се след хижа Здравец).

И двете кучета са женски -  майка (11г) и дъщеря (2г). Имат каишки ( метална и светлоотразителна-оранжева) като на тях са изписани телефонните номера на собствениците.  

Майката е чисто кафява, а дъщерята е с бели петна около врата и краката. Изключително добри и любвеобилни!

 Възможно е да са около хижа Здравец ,с.Косово, дори Нареченски бани, с.Добралък и т.н,, тъй като са ловни кучета  и тръгват по различни следи. Поради тази причина окръга може да е голям.

„Предлагаме възнаграждение. Гледани са с толкова много любов и искрено се надяваме да ни помогнете да ги открием. МОЛЯ ви споделяйт, за да може да си ги върнем! Искрено се надяваме на добри хора да се свържат с нас дори и да са ги видели някъде.” – апелират притеснените собственици на животните.

Ако някой ги намери или види, може да ни потърси на редакционен телефон 070010248 или да ни пише на имейл: redaktor@trafficnews.bg , както и на телефона на собственичката:  0885 171 945 Марина Сярова.