Бизснесдама, която има студио за красота в столицата, ще подари свой автомобил на семейство в нужда. Карин Иванова споделя, че иска да зарадва нуждаещи се хора за празниците. По думите ѝ колата е без забележки.

"Здравейте, приятели! По случай новогодишните празници искам да направя подарък, като подаря колата си на семейство в нужда. Автомобилът е без забележки, разходите ще бъдат за моя сметка. Защото ако можеш да направиш дори един човек щастлив, значи си постигнал много! Весели празници!", написа Иванова.

Публикацията й бързо набра популярност в мрежата. Потребителите поздравиха Катрин за стрхотния жест.

"Браво за добрата постъпка! Успех и нека отиде при някой с голяма нужда!", отблеяза Валентин Т.

"Леле! Не очаквах, че все още има толкова добри хора наистина. От сърце ти желая всичко най-хубаво в живота. Весели празници", добавя Симона М.

Някои от тях посъветваха дамата да потърси доказали са благотворителни организации, за да не попадне на измамници:

"Съветвам ви да се обърнете към Йонка Иванова или Подай ръка Заедно за по - добро бъдеще. Те проверяват хората, на които помагат и така ще сте сигурна, че колата ви е попаднала именно при нуждаещо се семейство.", посочва Нана Христова.

Има и такива, които подхождат със съмнение към гласността, която дамата е избрала да даде на добрината си: 

"Със сигурност имаш хoра пълно окло теб такива, които се нуждаят от подобен подарък! ...някой роднина, съсед, близък, познат и даже и на непознат около теб и т.н. Това тук така не се поства за да привлечеш малко внимание. Един здавомислещ мозък би разбрал какво точно имам в предвид", пише Bahri S. в коментарите под публикацията ѝ.